085 9022879 info@christinazorg.nl
Over ons

De missie van Christina Zorg

Pure zorg met hart voor de cliënt

Dat is waar Christina zorg voor staat en wat u van ons kunt verwachten. Wij zijn een thuiszorgorganisatie en leveren zorg in de regio Haaglanden, Delft en Vlaardingen, die bewust kiezen voor een kleinschalig karakter, omdat wij een warm en persoonlijk contact met de familie en mantelzorgers onderhouden en een goed beeld van onze cliënten willen hebben. Voorop staat dat cliënten zich prettig en veilig bij ons voelen, dit doen wij door te werken met vaste gezichten, door goed te luisteren naar de wensen en behoeften en door cliënten te begeleiden in de zorg die zij ontvangen. Hierdoor voorkomen wij zoveel mogelijk vervelende situaties en handelen wij sneller bij veranderende omstandigheden.

Waar voor veel organisaties de zorg stopt, stoppen wij pas als de cliënt gerust is gesteld. U kunt altijd op ons rekenen, wij zijn er voor u.

De visie van Christina Zorg

Christina Zorg wil dé thuiszorgorganisatie zijn in de regio, die bekend staat om het met liefde geven van pure zorg, waarbij de medewerkers met het vertrouwen in zichzelf en elkaar de zorg en de begeleiding geven die het beste past bij de cliënten, familie en mantelzorgers. Wij doen dit door de medewerkers extra te trainen en te coachen in vaardigheden, die nodig zijn om cliënten zich prettig en veilig te laten voelen in hun eigen huis. Daarnaast zet Christina Zorg zich actief in om betrouwbare samenwerkingen aan te gaan en digitale oplossingen in te zetten om zo de wensen en behoeften van de cliënten steeds beter te kunnen borgen.

Waarden van Christina Zorg

Wij werken in onze organisatie met de kernwaarden: Puur, waardering en betrokkenheid. Dit ziet u terug bij onze medewerkers, de zorg die wij verlenen en in alles wat wij doen.