085 9022879 info@christinazorg.nl
Palliatieve zorg & Terminale zorg

Palliatieve zorg

De palliatieve zorgverlening van Christina Zorg zorgt ervoor dat uw klachten verlicht worden en de kwaliteit van uw persoonlijke omstandigheden een aanzienlijk stuk zal verbeteren.

Onze medewerkers blijven tijdens de behandeling uw fysieke en mentale toestand met veel zorg en zo nauwkeurig mogelijk monitoren. Bij Christina Zorg kunnen wij meestal toekomstige pijnklachten op tijd signaleren, zodat wij hier zo snel mogelijk op kunnen reageren.

De vorm van palliatieve zorg die wij leveren zorgt ervoor dat zowel uw gevoelens als fysieke klachten serieus genomen worden. Onze focus ligt hierbij niet alleen op uw situatie, maar ook die van uw familie en vriendenkring.

Terminale zorg

Onze terminale zorg is bedoeld voor cliënten die zich bevinden in de laatste fase van een ongeneeslijke ziekte. Bij Christina Zorg zorgen wij ervoor dat elke terminale patiënt in alle rust afscheid kan nemen van het leven.

Bij onze terminale zorg doen wij ons uiterste beste om bepaalde klachten zoals pijn, jeuk of benauwdheid zoveel mogelijk tegen te gaan. Daarnaast bieden onze zorgverleners hulp en ondersteuning bij de meest uiteenlopende psychische klachten.

Denkt u hierbij aan klachten zoals depressieve gevoelens en angst. Uiteindelijk zorgen wij ervoor dat zoveel mogelijk aandacht uitgaat naar een goed verloop van de laatste levensfase.