085 9022879 info@christinazorg.nl
Palliatieve zorg & Terminale zorg

Palliatieve zorg

De palliatieve zorgverlening van Christina Zorg zorgt ervoor dat uw klachten verlicht worden en de kwaliteit van uw persoonlijke omstandigheden een aanzienlijk stuk zal verbeteren.

Onze ervaren zorgverleners blijven tijdens de behandeling uw fysieke en mentale toestand met veel zorg en zo nauwkeurig mogelijk monitoren. Wij werken met een vast team van betrokken zorgverleners en doen er alles aan om de kwaliteit van leven zo draaglijk mogelijk te houden. Zo zijn wij alert op het signaleren van toekomstige pijnklachten, zodat wij hier zo snel mogelijk op kunnen reageren.

De vorm van palliatieve zorg die wij leveren zorgt ervoor dat zowel uw gevoelens als fysieke klachten uiterst serieus genomen worden. Onze focus ligt hierbij niet alleen op uw situatie, maar ook die van uw familie en vriendenkring.

Terminale zorg

Onze terminale zorg is bedoeld voor cliënten die zich bevinden in de laatste fase van een ongeneeslijke ziekte met een levensverwachting van drie maanden of minder. Met een vast team van ervaren zorgverleners zorgen wij ervoor dat elke terminale cliënt in alle rust afscheid kan nemen van het leven.

Bij onze terminale zorg doen wij ons uiterste beste om bepaalde klachten zoals pijn, jeuk of benauwdheid zoveel mogelijk tegen te gaan. Daarnaast bieden onze zorgverleners hulp en ondersteuning bij de meest uiteenlopende psychische klachten.

Denkt u hierbij aan klachten zoals depressieve gevoelens en angst. Uiteindelijk zorgen wij ervoor dat zoveel mogelijk aandacht uitgaat naar een goed verloop van de laatste levensfase.